Compressiekousen aantrekken

Heb je (Sockwell) compressiekousen aangeschaft? Dan is het goed mogelijk dat je aantrekhulp nodig hebt bij het aandoen van de sokken. Compressiekousen aantrekken gaat immers niet zo eenvoudig als het aantrekken van normale sokken, zonder compressie. Om deze reden ben je waarschijnlijk ook op deze pagina terecht gekomen. Daarom leggen we je hier in vier eenvoudige stappen uit hoe je het makkelijkst compressiekousen aantrekt.

Stap voor stap compressiekousen aantrekken

Stap 1 - Handpalm in de kous

Steek je arm in de kous, met je handpalm en de hiel van de sok omhoog. Ga zover tot je de binnenkant van de hiel kunt vastgrijpen met je duim, wijs- en middelvinger.

Stap 2 - Kous oprollen

Pak de boord van de kous vast en trek de kous binnenstebuiten over het voetgedeelte heen. Blijf hierbij de binnenkant van de hiel vastgrijpen.

Stap 3 - Voet in de kous

Na het beengedeelte volledig binnenstebuiten te hebben gekeerd, steek je je voet zo ver mogelijk in het voetgedeelte. Zorg dat je tenen helemaal voorin zitten en je hiel op het hieldeel van de sok valt.

Stap 4 - Trek de kous omhoog

Pak de boord van de kous weer vast en trek het beengedeelte nu voorzichtig over je voet heen omhoog tot aan je knie. Kijk of het Sockwell logo (kruisje) zich netjes aan de achterkant op de kuit bevindt. Corrigeer waar nodig nog en zorg dat er geen plooien meer in de kous zitten.

Ben je nog op zoek naar compressiekousen? Neem gerust eens een kijkje in onze shop. Sockwell compressiekousen staan voor lifestyle, comfort en kwaliteit.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen