FAQ - golfen - collectiepagina

Wat is het nut van golfsokken?

Het dragen van golfsokken met compressie heeft veel voordelen bij het lopen van een 9- of 18 holes baan. Je maakt daarbij de nodige kilometers. Dan is het wel zo prettig om comfortabele sokken aan te hebben die ook nog eens zorgen voor wat extra ondersteuning. Sockwell golfsokken zijn voorzien van compressie. Door de druk die ze uitoefenen op de enkels en in het geval van hoge golfsokken ook de onderbenen, zorgen ze voor een optimale bloedcirculatie en afvoer van overtollig vocht. Ze voorkomen dat bloed en vocht in de onderste ledematen blijven hangen. Ze dragen bij aan een verbeterde zuurstoftoevoer naar de beenspieren. Het gevoel van vermoeide, zware of zelfs pijnlijke benen worden hiermee geminimaliseerd of zelfs voorkomen. Tevens voorkomt het opzwellende voeten, enkels en/of onderbenen. Dit voorkomt gelijktijdig weer schoenen die gaan knellen. Sockwell golfsokken met compressie zijn hiermee ook de oplossing voor golfersbenen.

Hoge of lage golfsokken kopen?

Of je moet kiezen voor hoge- of lage golfsokken hangt af van onder meer je persoonlijke voorkeur, het weer en de golf outfit waarmee je ze gaat matchen. In de zomer onder een korte broek of rokje zal de voorkeur uitgaan naar korte golfsokken, waar tijdens de koudere maanden onder een lange broek de hoge golfsokken een voorkeur zullen hebben voor de meesten. Voordeel van hoge sokken is dat de 4-zone compressie trapsgewijs afloopt tot aan de knie. Ben je op zoek naar golfsokken voor extra steun en stabiliteit, kies dan minstens voor de modellen tot over de enkel. Doordat ze steun geven rondom de enkels dragen ze bij aan meer stabiliteit voor een meer zekere stance en betere swing.

Golfsokken heren en dames online bestellen

Zowel de collectie golfsokken voor heren als dames zijn verkrijgbaar als lage, enkelhoge en kniehoge modellen. Zoals hierboven al beschreven hangt de hoogte van de sok af van meerdere factoren. De sokken zijn sportief gestyled. Past een meer modieuze sok meer bij je outfit, neem dan eens een kijkje in onze collectie dagelijkse compressiekousen voor heren.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen