Sockwell X Duin en Bollenvierdaagse

Sockwell X Duin en Bollenvierdaagse

23 augustus, 2022

Van 13 t/m 16 oktober 2022 vindt de eerste editie van de Duin en Bollenvierdaagse plaats.

Over de Vierdaagse

Met de Duin en Bollenvierdaagse wandel je 4 dagen door de Duin en Bollenstreek. De eerste twee wandeldagen zijn de start en finish in het centrum van Lisse waarbij de laatste kilometers door de Keukenhof worden gewandeld. De laatste twee wandeldagen starten in Noordwijk, waar je op de laatste dag glorieus binnen wordt gehaald op de Koningin Wilhelmina Boulevard.Over Sockwell

Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling. Bij Sockwell heb je een ruime keuze uit wandelsokken voor dames en heren.

Het zijn innovatieve wonderen van breitechniek die deze gezonde activiteit een stuk aangenamer maken en bijdragen aan sneller herstel. De sokken zijn voorzien van compressie om de bloedcirculatie optimaal te houden en vochtophoping te voorkomen. Dit houdt je voeten en benen langer energiek en helpt vermoeide, zware benen tegengaan. Door hoogwaardige, natuurlijke garen blijven je voeten droog, fris en aangenaam op temperatuur. En omdat de wandelsokken van Sockwell naadloos zijn, verkleinen ze de kans op blaren aanzienlijk. De perfecte sok om een Vierdaagse mee te wandelen dus!