Kortingscodes en acties bij Sockwell

Ben je op zoek naar een kortingscode of lopende acties bij Sockwell? Je vindt ze allemaal op deze pagina. We houden je hier op de hoogte van alle geldende kortingscodes en acties op sockwell.nl.

Welke kortingscode is momenteel geldig op sockwell.nl?

Er is op dit moment geen specifieke kortingscode, actiecode of couponcode actief.

Wil je op de hoogte blijven van acties en/of actuele kortingscodes, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief als je dit nog niet gedaan hebt. Ook via Instagram en Facebook houden we onze volgers regelmatig op de hoogte van speciale acties.

Wil je toch direct profiteren van korting op sockwell.nl?

Je kunt het hele jaar door profiteren van kortingen op Sockwell-collecties in onze Sockwell sale.

Hoe ontvang ik een kortingscode op sockwell.nl?

Ben je op zoek naar een kortingscode voor sockwell.nl, dan vind je op deze pagina alle actuele kortingscodes of couponcodes.

Actuele kortingscodes:

Inschrijving nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, mits je dit nog niet gedaan hebt, dan ontvang je 10% welkomstkorting. Na inschrijving ontvang je direct een kortingscode per mail die je eenmalig kunt gebruiken bij je volgende bestelling. Met deze couponcode krijg je 10% korting over de gehele orderwaarde. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ben je altijd meteen op de hoogte van onze nieuwste acties, exclusieve kortingen en leuke extraatjes. Je weet dan ook als een van de eerste wanneer onze SALE begint.

Hoe werkt een kortingscode bij Sockwell?

Heb je een Sockwell kortingscode ontvangen en wil je deze gebruiken voor een bestelling op sockwell.nl? Wees je er dan van bewust dat deze korting altijd wordt verrekend over de totale orderwaarde. Bestel je meerdere artikelen, dan wordt de korting dus verrekend over het totaalbedrag. Je voert de kortingscode/couponcode altijd in tijdens het afrekenproces. Klik eerst op [toepassen] en de korting wordt automatisch verrekend.

Voorbeeld: Je koopt twee paar compressiekousen van 32,50 euro per paar. In totaal komt dit neer op 65 euro. Met een actiecode van 10% krijg je 6,50 euro korting op dit totaalbedrag. Het door jou te betalen bedrag wordt dan 58,50 euro (65 euro – 6,50 euro = 58,50 euro).

Echter, wil je één artikel houden en één artikel weer retourneren, dan krijg je voor het geretourneerde artikel 29,25 euro retour in plaats van de originele prijs van 32,50 euro. De korting die je hebt gekregen middels een code krijg je dus niet terugbetaald bij een eventuele retourzending.