Vitaler door het leven

Vitaler door het leven

16 september, 2021

Met Sockwell sokken ga je fit en vitaal door het leven! Van 20 t/m 26 september vindt de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Doe jij ook mee? De vitaliteitssokken van Sockwell sluiten perfect aan bij een vitale levensstijl!

Sockwell sokken

Met de vitaliteitssokken van Sockwell ga je fit en vitaal je dag door. Door de compressie in de sok worden je voeten en benen gedurende de hele dag ondersteund. Ze zijn ideaal als je veel achter elkaar staat of zit. De sokken zorgen voor een optimale bloedcirculatie en dragen bij aan een algeheel vitaler gevoel. Heb je veel last van zware of vermoeide benen na een dag werken? Probeer dan de sokken van Sockwell!

Sockwell sokken op de werkvloer

Veel fysieke beroepen vragen veel van onze voeten en benen, met kantoorbanen krijgen we juist weinig beweging. Sockwell sokken zijn ook voor op de werkvloer effectief. Denk aan beroepen in de bouw, in de zorg, in de horeca, logistiek medewerkers en natuurlijk de kantoorbanen. De compressie in de sokken zorgt ervoor dat de bloedcirculatie zo optimaal mogelijk blijft. Daarnaast zijn de sokken van Sockwell van hoogwaardige en natuurlijke materialen gemaakt om de temperatuur op peil te houden en zweetvoeten en blaren te voorkomen. Door de mix van materialen als merinowol, bamboevezel en/of alpacawol zijn de sokken ook temperatuur regulerend en vocht absorberend.

Welke sokken passen het beste?

Sockwell heeft sokken met klasse 1 en klasse 2 compressie. Zit of sta je veel en heb je over het algemeen alleen lichte klachten en zwellingen? Dan is klasse 1 met een matige compressie voldoende voor jou.

Heb je hevigere last van zwellingen of spataderen? Dan heb je meer baat bij klasse 2, ferme compressie. Ook wanneer je regelmatig het gevoel hebt van zware of vermoeide benen na een lange (werk) dag zal klasse 2 beter ondersteunen.