Wishing you Wellness

Wishing you Wellness

09 november, 2021

Gratis cadeautas voor jou

Deze actie is afgelopen!

Bestel snel jouw ideale cadeau voor de feestdagen en ontvang een gratis cadeautas bij bestelling vanaf 3 paar sokken!

Speciaal voor de feestdagen hebben we een leuke deal! Bij een bestelling vanaf 3 paar sokken krijg je een gratis cadeautas cadeau! Super leuk om in de decembermaand iemand mee te verrassen! Bekijk hieronder onze cadeau pakket opties en zoek zelf je sokken uit!

Aan wie geef jij een cadeau?

Voor de wereldreizigers

Een cadeau voor een echte wereldreiziger of zakenman? Bestel dan nu de vliegtuigsokken van Sockwell. Dat maakt een lange vlieg- of autoreis een stuk aangenamer. Je krijgt minder snel last van opgezwollen voeten en enkels en het gevoel van onrustige benen. Dus moet jij een cadeautje halen voor een echte wereldreiziger? Dan zit je goed met Sockwell compressiesokken!

Shop nu

Voor de bingewatcher

Lekker op de bank, onder een dekentje je favoriete Netflix serie bingewatchen. Ook voor die momenten heeft Sockwell het ideale paar sokken! De sokken houden je voeten lekker warm en ze zijn er met én zonder compressie!

Shop nu

Voor de outdoor liefhebbers

Een lange wandeling of hike maken? Met de sokken van Sockwell zit je goed! Ze houden je voeten droog en op temperatuur en verkleinen de kans op blaren. Geef ze cadeau aan de echte outdoor liefhebbers!

Shop nu

Voor de sportievelingen

Een cadeau voor de sportievelingen! De sportschoolfanaten, je fitnessvrienden of de fervente hardlopers... Met de sokken van Sockwell halen ze het optimale uit hun training, krijgen ze extra energie en optimale zuurstoftoevoer naar de beenspieren. Precies wat ze nodig hebben tijdens het sporten!

Shop nu

Voor de zwangere vrouw

Een cadeau voor je zwangere vrouw, vriendin, zus of dochter. Een zwangerschap is een bijzondere periode die veel veranderingen met zich mee brengt. Ondersteun je vriendin met de zwangerschapskousen om verlichting te bieden en haar de zwangerschap fit en vitaal door te helpen!

Shop nu

Voor de skiërs

Voor de echte sneeuwliefhebbers, skiërs, snowboarders of langlaufers hebben wij skisokken! Ze houden je voeten droog en op temperatuur en hebben verdikkingen om knelpunten tegen te gaan. Verbeter je prestaties met Sockwell!

Shop nu