FAQ - huissokken heren - collectiepagina

Waarom huissokken heren van Sockwell?

De heren huissokken van Sockwell zijn gemaakt van een zorgvuldig samengestelde garenmix, grotendeels bestaande uit merino wol (ca. 40%) en bamboe rayon (ca. 40%). Beide materialen hebben uitstekende eigenschappen, wat resulteert in sokken die lekker warm en zacht aanvoelen; een gevoel van luxe en wellness voor je voeten.

De huissokken voorkomen koude voeten en zorgen ervoor dat ze niet klam gaan aanvoelen of gaan stinken door zweet. Dankzij de absorberende eigenschappen van zowel merinowol als bamboe wordt vocht snel opgenomen en verdampt, waardoor de sokken snel drogen. Gecombineerd met antibacteriële eigenschappen blijven zowel je voeten als je sokken langdurig fris.

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar zweetvoeten kunnen koude voeten veroorzaken. Goede huissokken moeten dus juist voorkomen dat je zweetvoeten krijgt. Met onze bamboe/wollen huissokken hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Kriebelen wollen huissokken niet?

Geen zorgen. De merinowol in onze Sockwell huissokken is van topkwaliteit en afkomstig van de binnenste vacht van Merino-schapen. Deze wol kriebelt niet, mede dankzij de toevoeging van bamboe rayon, dat hypoallergeen is.

De wolvezels van de merinowol die we gebruiken hebben een vezeldikte van slechts 19.5 micron. Dit is dunner dan een menselijke haar. Zo dun zelfs, dat de huid de vezels niet kan voelen. Het zijn dus zachte sokken die niet zullen kriebelen.

Waarom hebben Sockwell huissokken heren geen anti-slip?

Onze huissokken zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden, zowel binnenshuis als buitenshuis. Ze zijn specifiek ontworpen als diabetessokken die ook buitenshuis gedragen kunnen worden. Een antislip zool zou hierbij niet handig zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat onze collectie diabetessokken voor heren ook ultieme, warme huissokken zijn. Dit maakt ze ook heerlijke bedsokken tijdens koude nachten, zodat je de volgende dag zonder koude voeten in bed wakker wordt.

Huissokken heren kopen?

Wil je warme huissokken heren kopen? Bij Sockwell heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, met of zonder print, en in twee verschillende maten. Voor heren zijn de huissokken verkrijgbaar in de maten 39-43 en 44-47. Natuurlijk hebben we ook huissokken dames in ons assortiment.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen