leuke, hippe steunkousen

Leuke steunkousen

20 december, 2020

Last van rusteloze- of vermoeide benen? Of specifiek op zoek naar steunkousen, maar dan wel naar hippe steunkousen met print of in een leuk kleurtje? Dan heeft Sockwell voor jou de oplossing! We hebben een ruim aanbod compressiekousen in zowel klasse 1 met een lichte compressie als klasse 2 met een meer stevige compressie. Wist je al dat Sockwell zelfs een van de voorlopers is in het aanbieden van sokken met een functionele therapeutische functie, maar uitgevoerd in modieuze designs in een breed kleurengamma en voorzien van leuke prints.

  1. Leuke steunkousen met print kopen?
  2. Is er een alternatief voor steunkousen?
  3. Waarom leuke steunkousen van Sockwell?

Leuke steunkousen met print kopen?

Onze leuke steunkousen zijn geschikt voor iedereen! Ze helpen veel voorkomende klachten minimaliseren of zelfs helemaal voorkomen. Dankzij de compressie in de kousen verkleinen ze de kans op (reizigers)trombose, spataderen, vermoeide of zware benen, restless legs, opgezette enkels en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar steunkousen suf en lelijk? Bij steunkousen denkt men vaak toch aan huidskleurige sokken voor oudere mensen of bij medische aandoeningen. Hoewel ze zeker ook een medisch doel hebben, zijn de compressiekousen van Sockwell echte lifestyle sokken. Wij laten zien dat ze er ook mooi, hip en modieus uit kunnen zien. Ze zijn geschikt voor alle volwassenen om te helpen bij het verlichten van van klachten, veelal veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop of vochtophoping in de voeten en benen. Klachten waar iedereen last van krijgen tijdens bijvoorbeeld lang stilzitten of juist staan. Ze kunnen daarom ook heel goed preventief gedragen worden tijdens en na het sporten, tijdens lange auto- of vliegreizen, bij een staand of zittend beroep, gedurende een zwangerschap of gewoon thuis als heerlijke comfortsokken op de bank. De compressie heeft heel veel voordelen. Genoeg redenen om leuke steunkousen met print te kopen.

Wat de compressie in de kousen precies doet, kun je lezen in onze blog over Compressie & Circulatie.

Leuke steunkousen met print

Is er een alternatief voor steunkousen?

Zoals je hierboven wellicht al is opgevallen noemen we het ook wel eens compressiekousen. Onze sokken met compressie zijn dan ook compressiekousen, maar hebben in grote lijnen hetzelfde doel als steunkousen. Het verschil is dat de leuke compressiekousen van Sockwell verkrijgbaar zijn in twee drukklassen en dat de druk die op de voeten, enkels en benen wordt uitgeoefend trapsgewijs afneemt vanaf de enkels tot onder de knie. Steunkousen hebben een lichte druk die gelijkmatig door de hele kous is verdeeld. Echter worden beide in de volksmond als synoniemen door elkaar gebruikt, dat we het bij ons ook wel eens steunkousen noemen. Veel mensen zijn namelijk op zoek naar "leuke steunkousen" en we willen je graag kennis laten maken met onze modieuze, hippe en kleurrijke designs. Het is immers geheel onterecht om van steunkousen te denken dat het enkel vleeskleurige sokken zijn voor ouderen of mensen met medische klachten. Bekijk onze collectie compressiekousen en raak overtuigd dat het leuke kousen en sokken zijn voor iedereen, met of zonder bepaalde medische klachten. Echte happy socks die iedereen mag zien. Verbergen hoeft niet meer.

Modieus en kleurrijk

Waarom leuke steunkousen van Sockwell?

Nu heb je al een beetje kennis gemaakt met Sockwell en weet je dat we een ruime collectie leuke steunkousen in ons assortiment hebben. Allemaal heel leuk en aardig natuurlijk, maar waarom zou je kiezen voor Sockwell? Geheel terecht als je dit denkt, dus we vertellen je graag nog wat meer over onze sokken.

Naast dat ze er mooi uitzien, wil je natuurlijk ook dat ze lekker zitten. Wij durven wel te beweren dat het innovatieve wonderen van breitechniek zijn. Het zijn dunne steunkousen vervaardigd van een duurzame, natuurlijke materialenmix. Super fijne merinowol en bamboe zorgen voor veel draagcomfort en houden je voeten droog en aangenaam op temperatuur. De hele dag door. Dit is te danken aan de uitstekende vochtabsorptie, temperatuurregulatie en antibacteriële eigenschappen. Je kunt ze hierdoor zelfs 2 tot 3 dagen dragen, zonder tussendoor te wassen. 's Nachts even laten luchten is voldoende.

Een aparte 'toe-box' met naadloze teennaad geeft je tenen alle vrijheid om te blijven bewegen. Een apart ingebreide hak zorgt ervoor dat de sok goed op zijn plek blijft zitten. Door stretch nylon in de sokken volgen ze de contouren van de voeten, enkels en benen voor een goede pasvorm zonder plooien en knelpunten.

We gaan nog even verder. Want afhankelijk van het model zijn ze uitgevoerd met een wat dikker gebreid voetbed voor nóg meer comfort en wat extra demping tijdens het lopen. Wil je dat juist niet, dan blijft er nog genoeg keuze over met modellen zonder verdikking van het voetbed.

Bekijk ook gerust alle positieve beoordelingen van klanten die je al voorgingen. Bekijk ze hier.

Met leuke steunkousen is het dus zeker niet meer iets om je voor te schamen en zo onopvallend mogelijk te dragen in de hoop dat niemand het ziet. Ze zijn er voor iedereen en nog fashionable ook!